Διαβάστε ακόμα

Καρκίνος μαστού

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια νόσος που θεραπεύεται σε σημαντικό βαθμό. Αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως. Περισσότερα.

Μελάνωμα

Συχνά, η πρώτη ένδειξη για το μελάνωμα είναι αλλαγή στο μέγεθος, σχήμα ή χρώμα ενός σπίλου (ελιάς). Φυσιολογικά ένας σπίλος είναι ένα καφέ, σκούρο ή μαύρο σημάδι στο δέρμα. Μπορεί να είναι επίπεδος ή επηρμένος και το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό ή οβάλ.  Μάθετε περισσότερα.

Καρκίνος Δέρματος Μελάνωμα-Πρόληψη-Θεραπεία

Ο καρκίνος του δέρματος δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ζωή του ατόμου και αποτελεί σήμερα το 3% του συνόλου όλων των κακοηθειών. Διαβάστε περισσότερα.

Μελάνωμα: Ένας οδηγός για ασθενείς

Αυτός ο οδηγός για τους ασθενείς έχει συνταχθεί από το Reliable Cancer Therapies (RCT)1 ως μια πρόσθετη υπηρεσία προς τους ασθενείς ώστε να βοηθήσει, αυτούς και τους συγγενείς τους να κατανοήσουν καλύτερα τη φύση του μελανώματος, (PDF)

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία

Το λειτούργημα της Ιατρικής πρακτικής είναι θέση ζωής και κατάθεση ψυχής. Απαιτεί εκπαίδευση που συνεχίζεται από την αρχή μέχρι το τέλος του βίου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Ελληνική Διατροφή κατά του Καρκίνου

Από πολλά χρόνια έχει αναγνωρισθεί η ευεργετική επίδραση της παραδοσιακής διατροφής στην Ελλάδα που έχει καθιερωθεί παγκόσμια ως «Μεσογειακή Διατροφή»

Καρκίνος του μαστού:

Συμπτώματα, αιτίες, πρόληψη και θεραπεία. HealthyLiving.gr

Δεν ξεχνάμε:

Η Σωτήρια Τριάδα (αυτοεξέταση, κλινική εξέταση, μαστογραφία) είναι ο δρόμος μέσω του οποίου η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να είστε ενεργό κομμάτι της τριάδας αυτής που μπορεί να σας σώσει. Ο καρκίνος του μαστού είναι ένας ιάσιμος σε μεγάλο ποσοστό καρκίνος, εφόσον τον ανιχνεύσουμε εγκαίρως και τον αντιμετωπίσουμε σωστά.

Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok